DeHu
Akadálymentes verzió Nagy kontrasztú változat
Sport
Figyelem! Ez a cikk már 1165 napja került fel weboldalunkra. Előfordulhat, hogy a megjelenés idején pontos információk mára már elavultak!

Új edzõterem nyílt Derecskén

Nyomtatható változat
Feltöltve: 2012. december 04. 08:00
Megtekintve 2040 alkalommal
Írta: Makleit Zsolt
Nemrég nyitotta meg kapuit a Szofi Gym Testépítõ terem Derecskén. A város központjában található "konditerem" adta lehetõségekrõl és a kezdeményezésrõl Fórián Sándor tájékoztatta a Derecskei Híreket.

- Jómagam egy egészségügyi probléma miatt ismerkedtem meg a testépítéssel, az orvosom ajánlotta a mozgást, az erõsítést. Korábban még Debrecenbe jártam edzeni és az évek munkája alatt sikerült szinte a mozgásképtelenségbõl eljutni odáig, hogy mára már teljesen felépültem, az egészségügyi gondjaim, panaszaim megszûntek. Úgy gondolom, hogy Derecskén ez egy hiánypótló kezdeményezés, azt szerettem volna, hogy legyen egy teljes mértékben felszerelt, mindig és mindenki számára látogatható konditerem a településen. Ez mára már magvalósult és minden edzeni vágyót szeretettel várunk a Szofi Gym-be.

Kiemelt célnak tekintjük az egészséges életmód népszerûsítését, a mai mozgásszegény világban. Az edzéslehetõség mellett tanácsadással és edzéstervekkel is segítjük a vendégeinket. Egész héten, reggeltõl- késõ estig lehet sportolni, a büfével, öltözõkkel, zuhanyzókkal ellátott edzõteremben.Fotó: Makleit Zsolt