Responsive image


Élelmiszert, ékszereket és ruhaneműket lopott

Feltöltve: 2017-06-15 21:18:25

Élelmiszert, ékszereket és ruhaneműket lopott

 

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy élelmiszerboltba.

Egy üzlet vezetője tett bejelentést a rendőrségre 2017. május 24-én 4 óra körül arról, hogy a berettyóújfalui élelmiszerboltjának riasztója jelzést adott betörésről. A rendőrök a helyszínre mentek, miközben figyelmesek lettek egy férfira, aki két táskát cipelt, ezért igazoltatták őt. Átvizsgálták a ruházatát és megtalálták a boltból ellopott édességeket, ruhaneműket valamint ékszereket.

A rendőrök elfogták a 20 éves H. Istvánt, akit előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a bolt bejárati ajtajának üvegét betörte, bemászott az üzlethelyiségbe és magához vett két hátizsákot, amelyeket telepakolt.

A rendőrök a derecskei lakossal szemben 2017. június 12-én befejezték a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat továbbították az ügyészség részére.

Forrás: www.police.hu

Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook