Responsive image


Lakossági tájékoztató

Feltöltve: 2019-02-26 21:08:33

Tisztelt derecskei lakosok!

 

Ezúton tájékoztatom a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Elnöke 2019. évben a következő önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket fogja végrehajtani Derecske településen a korábbi évek gyakorlatának megfelelően:

 

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

1942 A lakosság utazási szokásai

 

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik.

A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen ad további felvilágosítást a KSH. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Kérem, hogy lehetőségük szerint támogassák a KSH megbízásából eljáró kérdezők munkáját, támogatva feladatuk eredményes végrehajtását, és a jó minőségű statisztikai információk által valósághű, tárgyilagos képet adva a társadalom, a gazdaság, a környezet állapotáról, annak változásairól a közvélemény és egyéb szervezetek számára.

 

                                                                                  Varsányiné dr. Antal Erzsébet

                                                                                                   jegyző

E-önkormányzat portál


Hirdetés


Étlap


AjánlóAjánlatunk

Responsive image

Facebook