Responsive image


Figyelem!

Feltöltve: 2019-10-04 09:30:43

TISZTELT DERECSKEI DIÁKOK!

 

Derecske Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírta 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat:

Ösztöndíjpályázat „A” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű, felsőoktatásban tanulók számára a 2019/2020. tanév második és a 2020/2019. tanév első félévére vonatkozóan, míg az

Ösztöndíjpályázat „B” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Az „A” és „B” típusú pályázati kiírás, valamint Derecske Város Önkormányzatának a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának szempontjairól szóló szabályzat megtekinthető: Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.) „A” épület előterében, valamint a www.derecske.hu weboldalon.

A pályázatok benyújtásának módja és határideje: Az Eper-Bursa rendszerben kitöltött és onnan kinyomtatott pályázatokat aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani 2019. november 05-ig:

 

Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.)

Jogi és Igazgatási Osztály

„A” épület 1. ajtó (emelet)

Pásztor Katalin titkársági ügyintézőhöz.

 

További információk a Bursa Hungarica Ösztöndíjjal kapcsolatban www.emet.gov.hu oldalon találhatók.

 

Sikeres pályázást kíván: Derecske Város Önkormányzata.


Letölthető dokumentumok:

Szabályzat

"A" típusú pályázati kiírás

"B" típusú pályázati kiírás

E-önkormányzat portál


Étlap


AjánlóAjánlatunk

Responsive image

Facebook