Responsive image


Első év a Tücsökben

Feltöltve: 2019-12-11 12:33:26

Első év a Tücsökben

 

Derecske Város Önkormányzatának az „Élhetőbb gyermekkor a Derecskei Járásban” című pályázat keretein belül nyitotta meg kapuit március 23.án a Damjanich utca 5/a alatt a Tücsök Közösségi Ház. Ez volt az első alkalom, amikor a gyerekek megismerhettek bennünket, amikor a lakosság számára rendelkezésre állt ez az új közösségi tér Kisderecske szívében.

A munkatársak segítségével egy olyan közösség kezdett kialakulni a Házban, mely számtalan lehetőséget biztosít a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

A tavaszi ismerkedési időszakot követően egy felejthetetlen nyarat töltöttek nálunk a gyerekek, akiknek mára már természetessé vált, hogy a „kisóvodába” bármikor jöhetnek, hiszen itt mindenki egyenlő, és mindenkinek jut abból a szeretetből, amivel feléjük fordulnak azok az emberek, akiknek második otthonává vált a Ház.

Több százan fordultak meg nálunk az elmúlt hónapokban, kicsik és nagyok egyaránt. Voltak, akik csak a szombati rendezvényeinkre jöttek, de többségében a rendszeresen visszajáró fiatalok töltik meg a Házat.

A Ház szolgáltatásai igyekeznek alkalmazkodni az igényekhez. Rendszeresek a különböző ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó rendezvények, fogadóórák, kisgyermekes programok, kézműves, -kreatív, sport-foglalkozások, társasjáték napok, fejlesztő foglalkozások, alkalom adtán képzések, és szabadidős programok. Komfortszolgáltatások és a hivatalos ügyek intézésének segítése szintén bármikor igénybe vehető.

Csodálatos évet hagyunk magunk mögött, és bízunk benne, hogy a 2020 is hasonló örömöket fog szerezni mind a hozzánk betérő kicsiknek, nagyoknak, szülőknek, mind nekünk, munkatársaknak!

Továbbra is szívből várunk mindenkit, aki szeretne a Ház közösségéhez tartozni!

A legfontosabb információk a Tücsök Közösségi Ház facebook oldalán elérhetőek, illetve a Házban (Damjanich utca 5/a) nyitvatartási időben.

Kellemes ünnepeket kíván mindenkinek a Tücsök Közösségi Ház Csapata!

 

Nuszer Krisztián

házvezető

Fotók: Magánarchívum

E-önkormányzat portál


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook