Responsive image


Nyílt pályázati felhívás büfé (kávézó) bérbeadására

Feltöltve: 2020-11-19 09:45:24

Nyílt pályázati felhívás

büfé (kávézó) bérbeadására

 

A Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár 4130, Derecske, Köztársaság u. 107.) nyílt pályázatot hirdet büfé helyiségének (16m2 kávézó) bérbeadására (kávézó céljára használható).

A büfé feladata: színvonalasan kiszolgálni a művelődési központ rendezvényeire érkező vendégeket és művészeket, konferenciák ellátása (étel-ital) 50-300 főig.

A bérbeadás tervezett időtartama: 2021. január 01-től, a bérleti szerződésben rögzített időtartamra.

Műszaki állapot: - a büféhelyiség felújítandó, közművekkel ellátott – raktár megegyezés tárgya.

Bérleti díj: Kérjük a pályázatban feltüntetni, az Ön által megjelölt és ajánlott összeget, minimum bruttó irányár : 40.000 Ft/hó (a bérleti díj összege tartalmazza a rezsi díjat is), e fölötti ajánlatok értékelendők.

A bérleti díj minden év január 01-től az infláció mértékével emelkedik, először 2022-ben.

Büfé nyitva tartási ideje: 9-21 óráig, illetve a rendezvényekhez igazodva.

A pályázat leadásának határideje: 2020. december 18. 12 óra

A pályázat határidőn túli érkezése azonnali érvénytelenséget jelent. A pályázat benyújtásának módja: írásban, zárt borítékban a Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár titkárságára kell leadni. A vészhelyzet miatt, előtte kérjük a telefonos egyeztetést, a +36-54-410-060-as telefonszámon. A borítékon fel kell tüntetni „PÁLYÁZAT - Büfé (kávézó) bérbeadása. A pályázat bontása: 2020. december 18.  14 óra

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, székhelyét, levelezési címét, telefonszámát, email címét és tevékenységének megnevezését, nyilatkozatát arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja és a hatósági engedélyeket, tanúsítványokat, bizonyítványokat beszerzi, vagy rendelkezik vele.

- A büfé üzemeltetésére vonatkozó elképzeléseinek a kifejtése (kínálatra, árakra illetve egyéb terveikre)

- Igazolnia kell, hogy rendelkezik az előírásoknak megfelelő végzettséggel, vállalkozói igazolvánnyal vagy gazdasági társasága tevékenységi köre büfé üzemeltetésére jogosítja.

- Csatolni kell az egyéni vállalkozói igazolvány vagy hatályos cégkivonat, illetve más szerv esetében a nyilvántartásba vételt igazoló bírósági határozat másolatát, és az aláírási címpéldányt.

- Mellékelni kell a Pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázónak az önkormányzattal szemben semmiféle tartozása nem áll fenn, valamint a hogy ellene nem folyik felszámolási- vagy csődeljárás, nem áll csődvédelem alatt, valamint nincs ellene végrehajtási eljárás.

- Amennyiben a Pályázó nem szerepel köztartozásmentes adózói adatbázisban (erről nyilatkozat szükséges) csatolja az NAV köztartozás-mentességre vonatkozó, un. „nullás igazolását.

- Az intézmény csak a beépített felszerelést biztosítja.

- A tevékenységhez szükséges mobil berendezési tárgyak beszerzése a bérlő kötelezettsége és költsége, ami a bérleti díjba nem számítható be.

- A pályázaton az indulhat, akinek a benyújtott pályázata a kiírásnak megfelel.

- A kávézó megtekinthető az intézményvezetővel előre egyeztetett időpontban (+36-54-410-060).

 Döntési szempontok: - bérleti díj ajánlata - üzemeltetésre vonatkozó elképzelések. A pályáztató nem köteles a legkedvezőbb árat benyújtó ajánlattevővel megkötni a szerződést.

Pályáztató fenntartja a jogot a pályázat indokolás nélküli visszavonására, illetve eredménytelennek nyilvánítására. Az ajánlattevő az ajánlatához az elbírálástól számított 30 napig kötve marad. A szerződés várhatóan az eredményhirdetéstől számított 30 napon belül megkötésre kerül.

A felmerülő kérdéseket írásban, legkésőbb a pályázati határidő lejártának napját megelőző 2. munkanapon 10:00 óráig a muvkozpont.derecske@gmail.com  e-mail címre lehet benyújtani strukturált, sorszámozott formában. Ettől eltérő módon vagy a határidő után benyújtott kérdéseket nem köteles a Pályáztató megválaszolni.

 

Derecske, 2020. november 14.

 

Nádházi- Tálas Csilla

Derecske Városi Művelődési Központ

      és Könyvtár

E-önkormányzat portál


Ajánló


Étlap


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook