Responsive image


Pályázati felhívás

Feltöltve: 2018-07-02 09:10:13

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Derecske Város Önkormányzat Polgármestere

nyilvános pályázat útján

költségelven meghatározott lakbér alapján bérbeadásra meghirdeti a

 

derecskei 13/2/A/20. hrsz. alatt nyilvántartott,

Derecske, Köztársaság út 81.B. lph. tetőtér 12.

szám alatt található önkormányzati bérlakást.

 

A lakás 1 nappali, 2 félszoba, előszoba, konyha, lakóelőtér-étkező, fürdőszoba, kamra, WC, loggia helyiségekből áll, 63 m2 hasznos alapterületű, összkomfortos komfortfokozatú. A bérlakás a Posta melletti társasházban található.

A lakásra megállapított bérleti díj: 647.-Ft/m2/hó

A bérleti díjon felül a társasházi közös költség megfizetésére a bérlő köteles. A közös költség jelenlegi összege: 80.-Ft/m2/hó.

A megkötendő lakásbérleti szerződés időtartama:_3_év.

 

A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft-vel (székhelye: 4130 Derecske, Köztársaság út 90. szám, tel: (54) 410-005) előre egyeztetett időpontban a lakás megtekinthető.

A pályázatok elbírálása Derecske Város Önkormányzatának az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának, valamint elidegenítésének feltételeiről szóló 2/2008. (II. 01.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: Helyi lakásrendelet) vonatkozó szabályai szerint, valamint a Helyi lakásrendelet 2. számú mellékletében lévő pontrendszer alapján a „Pályázati Szabályzat” alkalmazásával történik.

Érvényesen pályázni csak a Helyi lakásrendelet 2. számú mellékletében szereplő „Pályázati Szabályzat” kitöltésével lehet. A „Pályázati Szabályzat” átvehető a Derecskei Polgármesteri Hivatal Jogi és Igazgatási Osztályán (4130 Derecske, Köztársaság út 87. szám, „A” Épület – Emelet, 4. sz. irodahelyiség), vagy letölthető a www.derecske.hu honlapról.

A pályázatokat zárt, megcímezetlen, feladót és más jelet nem tartalmazó borítékban kell benyújtani a Derecskei Polgármesterit Hivatal Jogi és Igazgatási Osztályán 2018. július hó 27. (péntek) napján 10.00 óráig.

A pályázat beadását követően a pályázónak hiánypótlásra nincs lehetősége.

A pályázatok elbírálására előreláthatólag 2018. július hónapban kerül sor.

A lakásbérleti jogviszony kezdő időpontja előreláthatólag: 2018. augusztus 01. (szerda)

A nyertes pályázat(ok) sorszáma a Derecskei Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kifüggesztésre kerül.

A bérbeadó fenntartja magának azon jogát, mely szerint a pályázati eljárást részben vagy egészben indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

A Helyi lakásrendelet vonatkozó részeinek kivonata átvehető ügyfélfogadási időben a Derecskei Polgármesteri Hivatal Jogi és Igazgatási Osztályán (4130 Derecske, Köztársaság út 87. szám, „A” Épület – Emelet, 4. sz. irodahelyiség), továbbá a pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet személyesen vagy az (54) 410-078-as telefonszám 27-es mellékén Csizmadia Szilvia vagyongazdálkodási referenstől.

 

D e r e c s k e, 2018. július 02.    

                                                                                               Bakó István

                                                                                              polgármester


Letölthető dokumentum:

Pályázati szabályzat

E-önkormányzat portál


Ajánló


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook